Header Text

 
 
 

Vacature

Customer Support Consultant

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Vanwege het succes van onze innovatieve oplossingen groeien wij hard! Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatie vaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Kom dan ons team versterken in de rol van Customer Support consultant.

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een baan waarbij je anderen echt kunt ontzorgen. Je kunt goed luisteren en stelt de juiste vragen om mensen echt verder te helpen. Je hebt daarbij gevoel voor hoe dingen werken (processen en systemen). De klant kan altijd bij jou terecht voor technische en functionele vraagstukken over de door ons in eigen huis ontwikkelde software. De vraagstukken kun je op een gestructureerde manier ontrafelen en vertalen naar een concrete probleemstelling en heldere oplossing, waarbij je de samenwerking met het team naadloos weet te vinden. Je bent in staat relaties op te bouwen met onze klanten en je bent een ambassadeur voor onze organisatie. Waarbij je het beste uit jezelf weet te halen.

Je vindt het daarnaast leuk om (nieuwe) collega’s de fijne kneepjes van het vak te leren, op een informele, inspirerende manier. Én je denkt graag mee over de ontwikkeling van onze afdeling.

Als deze omschrijving aansluit bij wat jij verwacht en krijg je al energie van het lezen ervan, dan kijken we uit naar je reactie!

Wat ga je doen als Customer Support Consultant?

Na een inwerktraject waarbij je Vicrea, onze producten, je collega’s én klanten goed leert kennen ga je aan de slag. Als Support Consultant vervul je de (dagelijkse) vraagbaakfunctie voor onze klanten. Dagelijks onderhoud je relaties met onze bestaande klanten door hen te helpen met hun eerste- en tweedelijns vragen. Je krijgt er energie van om klanten écht verder te helpen en jouw doel is bereikt als klanten tevreden zijn met de oplossing die je hen hebt geboden. Doordat je een actieve relatie onderhoudt met onze klanten, bind je ze aan ons bedrijf en ben je in staat om de klantbeleving en de producten te blijven verbeteren. Samen met je collega’s vormen jullie de ruggengraat van onze afdeling. Jij zorgt door je taakvolwassenheid voor stabiliteit en inhoudelijke diepgang. En weet je het even niet? Dan staat een andere collega met plezier voor je klaar.

In een later stadium kun je, in overleg, worden ingezet om werkzaamheden uit te voeren bij klanten op locatie. Zo ontmoet je ook de mensen die je telefonisch regelmatig spreekt.

 
 
Dit bieden wij jou

Dit bieden wij jou

Een informeel, ervaren en gedreven team collega’s dat graag met je samenwerkt en er naar uit kijkt om jou welkom te heten. En daarnaast:

 • Een uitdagende en dynamische functie in een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea en groei van de afdeling;
 • Een aansprekende functie met een gezonde dosis zingeving waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een 13de maand (incl. pensioen opbouw), goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, laptop en een mobiele telefoon.
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken incl. (tijdelijke) thuiswerkvergoeding.
 • Organisatie van on- en offline activiteiten naast het werk als  game-avonden, sport clinics, borrels en teamuitjes.
 • Een functie voor 40 uur met als standplaats Amersfoort.
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.
 
 

Wat breng je mee?

Om te beginnen beschik je over een analytische werkhouding en een goed humeur. Je bent deskundig, leergiering en geen uitdaging is jou te groot. We zien graag terug:

 • Een professioneel werk- en denkniveau in de richting van: Business IT, Bedrijfskunde, Software Engineering, Informatica, of een andere passende opleiding.
 • Je hebt ervaring op het gebied van customer service waardoor je weet dat inlevingsvermogen en flexibiliteit belangrijke skills zijn in dit vak.
 • Jij bent communicatief vaardig, een goede luisteraar en hebt een uitstekend analytisch vermogen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Passie voor ICT dienstverlening en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen; met jouw creatieve oplossend vermogen is elk obstakel een uitdaging die je graag aangaat, samen met het betrokken team van collega’s.
 • Je krijgt energie van het behalen van succes samen met je collega’s.
 • Je hebt een toegewijde, ondernemende en vooruitstrevende mindset.
Wat breng je mee?
 
 
 
Ik ben 27 en voor mij is dit de manier waarop Vicrea haar ICT-producten beheert. Binnen Vicrea heb je te maken met een zelfde soort mensen, waarin geen haantjesgedrag voorkomt. Dat is iets waar ik heel vrolijk van word, want daardoor voel ik me gewaardeerd.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 

Wat vinden wij vanzelfsprekend?

Twee eigenschappen

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat je een gesprekspartner bent waar iedereen graag mee in contact is. Je vindt het prettig om gestructureerd te werken, kennis te delen en samen te werken.

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid
Gestructureerd werken
 
Over Vicrea

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

 
 

Solliciteren

Dat kan hier!

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct en vertel in een motivatiebrief (of video) waarom jij dé waardevolle toevoeging bent voor onze organisatie (vergeet niet je CV toe te voegen)!

Heb je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze Manager Operations Maikel Nijmeijer via 033-4604080.

Solliciteren

 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.