Header Text

 
 
 

Vacature

Full-stack Developer

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor het vak en vind het belangrijk om kwaliteit te leveren: liever een goede oplossing, dan een quick fix en snel weer door! Je bent een team player die anderen op sleeptouw neemt, maar ook nieuwsgierig is om meer te weten en te kunnen! Werkt het niet zoals jij wil? De uitdaging zit voor jou juist in het uitpluizen en oplossen van de problemen. Herken jij je in je dit profiel? Dan ontmoeten wij je graag!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Op dit moment bestaat het R&D team van Vicrea uit een tweetal teams die werken verschillende productlijnen; één van de teams werkt aan een Windows client/server applicatie én het andere team werkt aan weboplossingen. Het doel is om de kennis en technologie die nu verspreid ligt bijeen te brengen in de vorm van één innovatief en toekomst vast cloud platform.

We gaan naar de cloud, doe je mee?

Omdat wij een resource intensieve applicatie hebben is een complete switch naar web waarschijnlijk niet zomaar mogelijk en daarom gaan we in eerste instantie voor een hybride oplossing én we merken dat daar ook weer allerlei leuke uitdagingen bij komen kijken!

Binnen Vicrea vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als Full Stack Developer wordt uitgerust met een geschikte werkplek!

 
 
Dit bieden wij jou

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om samen met het R&D team bovenstaande uitdaging aan te gaan en nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen op het gebied van software architectuur en ontwikkeling;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon;
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis en het trainen van je vaardigheden.
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd;
 • Een fijne werkplek in ons kantoor in Amersfoort.
 
 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt full-stack kennis en ervaring met C# en React;
 • Met veel plezier pak je front- en backend development op;
 • Je bent voorstander van de agile Scrum aanpak;
 • Je beschikt bij voorkeur over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Heb je bovenstaande ervaring nog niet in de pocket? Geen probleem, met de juiste motivatie en drive geloven we dat je alles kunt leren!

Wat vragen wij van jou?
 
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 

Wat vinden wij vanzelfsprekend?

Twee eigenschappen

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat je een gesprekspartner bent waar iedereen graag mee in contact is. Je vindt het prettig om gestructureerd te werken, kennis te delen en samen te werken.

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid
Gestructureerd werken
 
Over Vicrea

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

 
 

Solliciteren

Dat kan hier!

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen hebt kun je direct contact opnemen met onze Manager R&D Henk van Dijken via 06-15031508.

Solliciteren

 
 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.