Header Text

 
 
 

23 februari 2023

Vacature

Marketing en Communicatie Professional

Wie ben jij?

Wil jij jouw passie voor marketing en communicatie inzetten om onze klanten en prospects te bereiken en goed te informeren? Word jij enthousiast van het bedenken en uitvoeren van nieuwe marketingstrategieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij werkt graag met uitdagende doelstellingen en zet je 100% in voor het behalen van goede resultaten. De kwaliteit van onze content vind je belangrijk en werkt graag met andere samen. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief.

Binnen Vicrea vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier heel belangrijk. We begeleiden je graag in je ontwikkeling als professional. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”. Zo bouwen wij samen met jou aan de beste start voor een lange en succesvolle carrière in de marketing bij Vicrea. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je denkt mee en adviseert over onze (online) marketingstrategieën. Met onze nieuwe website en state-of-the-art marketing automation (Hubspot) heb je alles tot je beschikking voor het uitvoeren van de beste marketingcampagnes. Met aansprekende content (zoals video’s, social media updates, teksten en afbeeldingen) speel je in op actuele onderwerpen voor onze doelgroep. Wij hebben de inhoudelijke experts om je hierbij te helpen. Ook werk je mee aan onze employer branding om nieuwe collega’s te werven.

In jouw rol als Marketing en Communicatie Professional zorg je dat onze klanten en prospects goed geïnformeerd worden. Samen met de accountmanagers, business developers en tal van andere collega’s zorg je voor aansprekende campagnes waarin de waarde voor onze klanten centraal staat.

Om jouw campagneresultaten te halen, maak je gebruik van bijvoorbeeld: webinars, nieuwsbrieven, website, social media en successtories. Heb je een beter idee om onze doelen te bereiken dan geven we je graag de ruimte om dit te realiseren. We stimuleren zelfstandigheid en ondernemerschap dus jouw plannen mag je zelf presenteren aan de managing director.

Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes.

 
 
Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever.
 • Ruimte om je als marketing- en communicatieprofessional te ontwikkelen.
 • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
 • Leuke collega’s in een jong team met een can-do mentaliteit en een ambitieuze bedrijfscultuur.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling en 27 vakantiedagen.
 • Een functie van 32 tot 40 uur, standplaats Amersfoort en de mogelijkheid om hybride te werken.
 • Wij streven naar méér diversiteit en bieden bijvoorbeeld feestdagen naar keuze.
 
 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent gedreven, leergierig en een teamplayer.
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief.
 • Je schrijft gemakkelijk en goed in de Nederlandse taal
 • Je bent ambitieus en hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt je opleiding marketing- en communicatie of commerciële economie succesvol afgerond.
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken met klanten en collega’s.
Wat vragen wij van jou?
 
 
 
Voor mij is de werksfeer en de persoonlijke aanpak hetgeen dat ik fijn vind aan Vicrea. Op deze manier voel ik me gewaardeerd voor wat ik doe. Ook hebben we binnen Vicrea te maken met een diverse groep collega’s en klanten, daar word ik heel vrolijk van.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea
 

Wat vinden wij vanzelfsprekend?

Twee eigenschappen

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat je een gesprekspartner bent waar iedereen graag mee in contact is. Je vindt het prettig om gestructureerd te werken, kennis te delen en samen te werken.

Professionaliteit en oplossingsgerichtheid
Gestructureerd werken
 
Over Vicrea

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo’n 100 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

 
 

Solliciteren

Dat kan hier!

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen neem dan direct contact op met Manager Sales en Marketing Sander de Graaf via 06 – 22838955.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van het aannamebeleid.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Solliciteren

 

Privacy

AVG en Screening

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

*Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.