Neuron Geo Cloud Registratie

 
 
 

Neuron Geo Cloud Registratie

Bespaar op kosten en beheerlast. Met de Neuron Geo Cloud ben je compleet ontzorgd voor jouw beheer in samenhang.

Met Neuron BAG, BRK, BGT en WOZ uit de Neuron Geo Cloud bespaar je op technisch beheer en hoef je je nooit meer druk te maken over updates. De Neuron Geo Cloud is veilig, altijd actueel en up-to-date. Hierdoor heb jij meer tijd voor jouw kerntaak, het beheren van een goede geo-basisregistratie.

Productvoordelen:

Meer tijd voor jouw kerntaken
Technisch beheer door Vicrea
Veilig en gecertificeerd
Altijd de nieuwste versie
Geen zorgen over certificaten
Professionele service afspraken
 
Wat doen wij?

Wat doen wij?

Wij zorgen voor dat jouw Neuron BAG, BGT, BRK en WOZ worden overgezet naar de Neuron Geo Cloud. Wij leggen de verbindingen met andere applicaties en zorgen ervoor dat jij altijd toegang tot de applicaties hebt. Tijdens overgang kijken we waar verbetering mogelijk is. Bijvoorbeeld het gebruiken van nieuwe actuele standaarden en koppelingen.

Na de overgang nemen wij het beheer voor onze rekening, zoals:

  • Installeren van de nieuwste versies
  • Back-up en uitwijk zijn geregeld
  • Certificaatbeheer door Vicrea
  • Up-to-date server van jouw data
  • Beschikbaar houden van de applicatie
  • Het beheren van verbindingen

Na de overgang kan de eindgebruiker direct aan de slag met de vertrouwde Neuron applicaties.

 
 
‘Ik heb een een kosten-batenanalyse gemaakt. Daaruit bleek dat het goedkoper was om de BAG uit de Neuron Geo Cloud af te nemen in plaats van lokaal’
– Jaap Boomsma (BAG Beheerder) – Gemeente Gooise Meren
 
 
Ervaring van 'Gemeente Gooise Meren'

Ervaring van ‘Gemeente Gooise Meren’

Momenteel werk ik al een jaar met de Neuron Geo Cloud voor de BAG. Eerder draaide onze BAG lokaal. Voor mij waren er verschillende redenen om te kiezen voor de Cloud oplossing. Ik vond het vervelend om iedere keer certificaten te vervangen. Het beleid was dat er steeds meer taken en verantwoording van systeembeheerders bij de applicatiebeheerders terecht kwamen. Ik had hier zelf onvoldoende kennis over, gezien ik geen techneut ben en hierdoor steeds meer problemen ervaarde. Dit was voor mij echt een grote frustratie.

Het tweede probleem was dat ik de updates van de BAG niet altijd liet uitvoeren. Dit kwam doordat er iedere keer een consultant aan het werk moest voor ons, wat natuurlijk geld kost. Die twee zaken lieten mij denken, kan dit niet beter? Ik heb toen via via gehoord dat Vicrea ook een Cloud oplossing heeft.

Ik heb dit besproken met de verantwoordelijke voor onze techniek en infrastructuur. Hij vertelde mij dat het beleid van Gooise Meren goed aansloot bij de Cloud oplossing. De gemeente wil in de toekomst alle oplossingen vanuit de Cloud gebruiken. De Neuron BAG in de Cloud was dan ook een goede testcase.

 
 

Veel gestelde vragen

 1. Ik heb nu Neuron Registratie on Premise, hoe kan ik naar de Cloud migreren?

Tijdens het offertetraject brengen we de omgeving in kaart. Voor bestaande klanten is het uitgangspunt dat we de configuratie overnemen in de Neuron Geo Cloud. Zo is de overstap voor gebruikers het kleinste. Tijdens de kick-off worden afspraken gemaakt en een definitief plan opgesteld. De implementatie duurt gemiddeld een maand.
Wil je ook de overstap maken? Vul dan het contactformulier in.

 

2. Wie is verantwoordelijk voor het certificaatbeheer?

Vicrea draagt zorg dat de certificaten tijdig worden vervangen en aangeleverd worden aan afnemers.

3. Hoe zit het met de uitwijktest voor de BAG?

Vicrea zorgt ervoor dat er periodiek een uitwijktest wordt uitgevoerd. Neuron BAG klanten ontvangen hier een afschrift van, deze kan worden gebruikt als bewijs voor de ENSIA rapportage.

 
 

Interesse?

Met Neuron Geo Cloud Registratie bespaar je op kosten en beheerlast. Interesse? Vul het onderstaande formulier in.


Tom Hemmes

Accountmanager

 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving