Werken bij Vicrea

 
 
 

Werken bij Vicrea

Wij geloven dat het slimmer kan

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Werken bij Vicrea
 
 

Actuele vacatures

Jij neemt een berg aan kennis mee, kent de nieuwste trends en wil dit graag in praktijk brengen. Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en hebt de drive om samen met je collega’s te zorgen voor een geoliede HR Office. Jij wordt blij van dynamiek en afwisseling tussen verschillende taken en werkzaamheden. Als HR Officer is geen dag saai! Het HR team bestaat uit een HR Officer en meerdere HR Consultants. Je werkt samen als één geheel: de HR Officer zet de basis neer zodat in-, door- en uitstroom op alle vlakken soepel verlopen. De HR Consultants ondersteunen de business op de complexere inhoudelijke vraagstukken. Zo vormen we een team en vertegenwoordigen we samen HR! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Vind jij het leuk om onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als full-stack developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen font- en back-end technologieën in de moderne development stack, zoals React, KendoUI, .NET Core en Azure (Microservices). Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere allround developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Vind jij het leuk om de back-end van onze applicaties slimmer, efficiënter en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Als back-end developer zorg je voor code die leesbaar, onderhoudbaar, en herbruikbaar is. Je maakt de juiste keuzes en implementeert zelfstandig nieuwe functionaliteit waarbij het reduceren van complexiteit vanzelfsprekend je aandacht heeft. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen back-end technologieën in de moderne development stack, zoals .NET Core, Azure (Microservices), PostgreSQL en Oracle. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Vind jij het leuk om de front-end van onze applicaties slimmer, mooier en productiever te maken? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een leuk team maak jij de applicaties die onze klanten graag gebruiken. Je hebt daarbij oog voor de user experience van onze eindgebruikers. Als front-end developer maak je de juiste keuzes en implementeer je zelfstandig nieuwe functionaliteit. Hierbij gebruik je de bestaande en bewezen front-end technologieën in de moderne development stack: HTML, CSS en JavaScript frameworks zoals React en KendoUI. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere developer wordt! Spreekt dit je aan? Lees snel verder of solliciteer direct!

Lees meer

Om onze klanten nog beter te kunnen voorzien in voorspelbare en proactieve dienstverlening, zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding van ons team! Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatievaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Voel je je daarnaast thuis in een dynamische omgeving waarin je zelf regie kunt nemen in je (groei)mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van Consultant Geo data-integratie!

Lees meer

Om onze klanten nog beter te kunnen voorzien in voorspelbare en proactieve dienstverlening, zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding van ons team! Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatievaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Voel je je daarnaast thuis in een dynamische omgeving waarin je zelf regie kunt nemen in je (groei)mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van Consultant Geo data-registratie!

Lees meer

Vanwege het succes van onze innovatieve oplossingen groeien wij hard! Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatie vaardigheden en inlevingsvermogen onze klantrelaties actief onderhoudt en altijd een passende oplossing weet te vinden? Kom dan ons team versterken in de rol van Customer Support consultant.

Lees meer

Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie inzetten om door te groeien op het snijvlak van klantbeleving en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Ben jij op zoek naar een stageplaats (meewerkstage) voor het 3de jaar op het gebied van Marketing? Vind je het interessant om samen met ons te onderzoeken hoe we o.a. onze doelgroepen nog beter kunnen bedienen? Zodat onze software op het gebied van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen nog beter benut wordt door onze klanten? Dan is dit misschien wel jouw stage plaats vanaf september!

Lees meer

Voor het verder ontwikkelen van ons innovatieplatform Vicrea Neuron Geocloud, ons eigen Cloud Platform, zijn we op zoek naar een enthousiaste afstudeer stagiair die een bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen van onze software. Je komt te werken in een klein team waarbij je direct jouw bijdrage kunt leveren aan de inhoud van het product en de ontwikkeling daarvan.

Lees meer
 
 
Er is binnen Vicrea ruimte voor ontplooiing. Vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf is er vanuit het management zowel aandacht voor jou persoonlijk, als voor je zakelijke ambities. Er wordt met je meegedacht en samen zorgen we ervoor dat jij goed op je plek zit.
– Adrian Gijsbertsen, beheerder Cloud en Hosting – Vicrea
 
 

We zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Stage lopen bij Vicrea

Vicrea is regelmatig op zoek naar stagiairs en afstudeerders op hbo- en wo-niveau. Jij kunt in korte tijd veel ervaring bij ons opdoen en krijgt goede begeleiding. De organisatie is volop in beweging, heeft innovatie hoog op de agenda staan en staat open voor nieuwe ideeën. Ben je ambitieus en nieuwsgierig en neem je jouw eerste stap van je carrière serieus?

We zijn altijd op zoek naar talent
 
 

Maak het verschil

Kleine mkb

Vicrea typeert zich als een kleine MKB. Hierdoor krijg jij de kans om direct een bijdrage te leveren aan onze klanten, impact te maken op de markt en de organisatie!

AVG

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden? Dat is vanzelfsprekend. Een goed salaris, vaste 13e maand, genoeg vakantiedagen, laptop en een smartphone. Een goede werkomgeving en een prettige werksfeer vinden wij ook belangrijk. Daarom organiseren we diverse evenementen voor onze medewerkers, zoals een spelletjesavond, pubquiz, uit eten of gaan we karten.

Screening

Gezien we met gevoelige ICT, gemeentelijke en overheidsdata werken vragen wij kandidaten bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Tevens vragen we kandidaten voorafgaand aan hun indiensttreding relevante diploma’s van opleidingen en trainingen aan te leveren. Ook het natrekken van één of meer referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Indien dit van toepassing is, zal dit altijd plaatsvinden in overleg met de kandidaat.

We zijn altijd op zoek naar talent

Vicrea komt graag in contact met iedereen die zichzelf ziet werken in een innovatieve ICT organisatie en daar een passend profiel voor heeft. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct. Maar, zie je geen passende functie en denk je dat je toch iets kunt brengen, voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen met een krachtige, maar wel beknopte, motivatie erbij.

Stage lopen bij Vicrea

Vicrea is regelmatig op zoek naar stagiairs en afstudeerders op hbo- en wo-niveau. Jij kunt in korte tijd veel ervaring bij ons opdoen en krijgt goede begeleiding. De organisatie is volop in beweging, heeft innovatie hoog op de agenda staan en staat open voor nieuwe ideeën. Ben je ambitieus en nieuwsgierig en neem je jouw eerste stap van je carrière serieus?

 
 

Een fijne werkgever

Onze organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega’s voor je klaar. We werken in hechte teams samen op basis van Fun, Focus en Commitment – we kijken er ontzettend naar uit dat jij hier een actieve bijdrage aan gaat leveren! Dit doe je door je professioneel, oplossingsgericht en open op te stellen, zodat zowel collega’s als klanten graag met jou in contact zijn. Eigenschappen die hard nodig zijn om de geografische objectgerichte dataoplossingen in de overheidsmarkt vooruit te brengen.

Wij gaan graag een relatie voor de lange termijn met je aan. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle collega’s de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. We doen er alles aan om elke functie afwisselend en uitdagend te houden. Via individuele trainingen en coaching krijgen onze collega’s de kans om hun dromen en ambities waar te maken. Dit doen we o.a door elke collega een persoonlijk opleidingsbudget te geven. Daarnaast nemen jaarlijks een aantal collega’s deel aan een van onze opleidingsprogramma’s. En verder:

Een ambitieuze bedrijfscultuur, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen
Een dynamische en aansprekende functie met een gezonde dosis zingeving
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Organisatie activiteiten naast het werk als game- avonden, sport clinics, borrels en teamuitjes.
Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Mogelijkheid om Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.
Genoeg carrièremogelijkheden, want we groeien sterk. We hebben continu nieuwe talenten nodig.