We anonimiseren jouw testomgeving

 
 
 

AVG wetgeving

Anonimiseren van persoonsgegevens

Veel van onze klanten gebruiken persoonsgegevens in Neuron Databank, Neuron Stroomlijn of Neuron Registratie. Echter neemt niet iedereen adequate maatregelen rondom de AVG (privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming). We zien nog altijd dat veel gebruik wordt gemaakt van productie-data in testomgevingen. Dit blijkt uit de reacties die we krijgen op het product Neuron Anonimiseren.

 
Vanaf 1 juli wordt Neuron Anonimiseren toegevoegd aan jouw implementatie

Vanaf 1 juli wordt Neuron Anonimiseren toegevoegd aan jouw implementatie

Je hebt als overheidsorganisatie zelf de verantwoordelijkheid om correct om te gaan met persoonsgegevens. Bij het plannen van de releaseupdate krijg je vanaf 1 juli een offerte voor Neuron Anonimiseren. Als je geen Neuron Anonimiseren wenst af te nemen kun je dit aangeven. In dat geval ben je als organisatie zelf verantwoordelijk voor de risico’s, eventuele boetes en schade.

 
 

Anonimiseren is wettelijk verplicht

Kopieën van productiedata mogen niet worden gebruikt in de testomgeving als het gaat om persoonsgegevens. Artikel 6 van de AVG gaat in op de rechtmatigheid van de verwerking. Het is niet toegestaan dat persoonsgegevens voor een ander doel gebruikt worden dan waarvoor ze zijn verzameld.

Anonimiseren is wettelijk verplicht
 
Je kunt Neuron Anonimiseren nu al gebruiken

Je kunt Neuron Anonimiseren nu al gebruiken

Neuron Anonimiseren sluit goed aan bij de bestaande producten. Er zijn al een heel aantal klanten voorgegaan. Een praktijkcase en meer informatie is te vinden op Neuron Anonimiseren. Door contact te zoeken met je Vicrea Accountmanager kun je direct een offerte voor Neuron Anonimiseren ontvangen. We helpen je dan zo snel als mogelijk om ook jouw testomgeving te anonimiseren.

 
 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving