Nieuws

  Gemeenten kiezen voor BGT in Stroomlijn

  19 juni 2017

  "En dat is eigenlijk wel zo logisch, om de BGT te gebruiken in Neuron Stroomlijn". Ruud den Blanken, consultant bij Vicrea, legt uit:  “Momenteel ben ik bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp bezig met werkzaamheden rondom Stroomlijn en Gegevensmagazijn, en ook hier kiest men ervoor de BGT-module toe te voegen. Het uitgebreide en omvangrijke datamodel voor de BGT van Neuron Stelsel Registratie wordt hierin speciaal gemodelleerd zodat het perfect is...

  Lees verder

  Consultants in de zomer

  19 juni 2017

  Kunt u wel wat extra ondersteuning in de zomerperiode gebruiken? Achterstallige werkzaamheden wegwerken? Tijdelijk een professional voor beheerwerkzaamheden inzetten? Een start maken met dat lastige informatievraagstuk?

  Schakel dan één van de professionals van Vicrea in. Zij helpen u graag de zomerperiode optimaal te benutten.

  Lees verder

  Tien tips voor FME logfiles: maak het overzichtelijk

  13 juni 2017

  Logfiles van FME langdradig en onduidelijk?
  Dat komt omdat de logfiles vaak worden opgebouwd  als lange lappen tekst, zonder een heldere, leesvriendelijke opmaak. Hierdoor valt de essentiële informatie soms lastig te destilleren. Daarom hebben wij een korte lijst met tien tips gemaakt, waarmee wij het interpreteren van logfiles gemakkelijker willen maken.

  Lees verder

  Tien tips voor FME Desktop

  31 mei 2017

  Ook wanneer je prima uit de voeten kunt met FME Desktop valt er nog altijd wat te leren. 
  Thomas geeft tien tips om je dagelijkse FME Desktop werk nog wat makkelijker te maken.

  Ga er vandaag nog mee aan de slag!

  Lees verder

  Nieuwe BAG 2.0 info sessies! Regio Noord, Midden en Zuid

  29 mei 2017

  Wegens veel belangstelling organiseren wij meer BAG 2.0 info sessies. Op 8 juni organiseren wij nu óók een middagbijeenkomst in Amersfoort.  Geïnteresseerden in het Noorden van het land zijn op 15 juni van harte welkom bij de gemeente Leek, waar Vicrea een sessie organiseert. En voor regio Zuid opent gemeente Tilburg haar deuren op 28 juni. 

  Meld u zich vandaag nog aan!

  Lees verder

  De FME documentatie generator

  24 mei 2017

  Geen zin meer om handmatig iedere gemaakte FME workspace zelf te beschrijven? Ziet u door de bomen het bos niet meer?

  Geen zorgen, want Vicrea heeft hiervoor een slimme, handige oplossing bedacht: de automatische documentatie generator. In één oogopslag is het duidelijk wat een workspace doet.

  Lees verder

  Productreleasedag Stroomlijn

  23 mei 2017

  Neuron Stroomlijn is in ontwikkeling. Gebruikt u dit product en bent u benieuwd naar wat er gaat veranderen? Praat u graag mee over de ontwikkeling? Gebruikers van Stroomlijn en geïnteresseerden zijn van harte welkom op de productreleasedag Neuron Stroomlijn, 13 juni te Amersfoort.

  Lees verder

  Bijblijven met een FME kennisabonnement

  22 mei 2017

  Nieuwe features, steeds meer toepassingen, meer de diepte in, wij merken dat FME-gebruikers alles willen weten én kunnen.

  Vicrea biedt daarom het FME kennisabonnement. Hiermee kijgt u toegang tot álle FME trainingen met terugkomdagen. Releasetrainingen • Thematrainingen over een specifieke onderwerpen als Tableau,  HTML, Excel, 3D pointclouds, Raster/Vector, etc. •

  Lees verder

  Webinar Stroomlijn gemist, geen probleem!

  26 april 2017

  Lisette van Leijenhorst en Marco Baars verzorgden een webinar over het optimaliseren van de performance van Neuron Stroomlijn en een webinar over BGT in Stroomlijn.

  Heeft u een van deze webinars moeten missen? Geen probleem, u kunt deze alsnog bekijken. De volgende webinar over Neuron Stroomlijn staat gepland op 21 juni.

  Lees verder

  Wij hebben ruimte voor nieuwe collega's!

  21 april 2017

  Dagelijks werken onze professionals aan uiteenlopende opdrachten om de wereld een beetje slimmer te maken. Doe jij met ons mee? We zoeken verschillende stagiairs en hebben vacatures voor de volgende functies:

  Jr. Software ontwikkelaar JAVA / Jr. Software ontwikkelaar (.Net en/of C#) / Ervaren software ontwikkelaar / Jr. systeembeheerder

  Lees verder

  Vicrea Magazine

  Nieuwsarchief

  Vicrea Customer Support, er is aardig wat veranderd

  1 februari 2017

  De klant centraal, daar streven wij naar. Maar dat vraagt uiteraard wel extra inspanning. Hoe wij de daad bij het woord voegen? Onder ander door het serviceniveau te verbeteren.
  De afdeling Customer Support is inmiddels met 50% uitgebreid. Zo is er versterking op de 1e en 2e lijns support en een betere afstemming tussen de servicedesk en productspecialisten.
   

  Lees verder

  Lees meer over

  vicrea

  Nieuw in Neuron BGT: Interessegebieden

  26 januari 2017

  Met de recente release van Neuron Stelsel Registratie 8.2 zijn er weer een aantal functionele wijzigingen doorgevoerd in Neuron BGT. In veel van de nieuwe functionaliteiten is een hoofdrol weggelegd voor de zogenaamde Interessegebieden. Het Interessegebied is een nieuw objecttype binnen Neuron BGT die net als andere objecttypes kan worden opgevoerd, gemuteerd en afgevoerd. Maar wat kunt u nu precies met deze Interessegebieden?

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron bgt, neuron integratie

  FME World Tour 2017

  20 januari 2017

  De jaarlijkse FME World Tour doet wederom Amersfoort aan. Als enige Nederlandse platinum reseller is Vicrea natuurlijk wederom host. FME gebruikers en geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze dag bij te wonen.
  De nieuwste features van FME staan centraal en toepassingen en mogelijkheden komen aan bod. Naast een inhoudelijk programma is er volop ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen. Meld u aan!

  Lees verder

  Lees meer over

  fme, vicrea

  Webinar NSR 8.2. gemist?

  21 december 2016

  Op woensdag 21 december vond de webinar plaats over de Neuron Stelsel Registratie 8.2 versie. De nieuwe release werd toegelicht door Roderick Duinker en Kim van Winden. Verbeteringen werden doorgenomen en de Multi Tenancy functionaliteit werd toegelicht. 

  Heeft u deze webinar gemist? Geen probleem, u kunt de opname alsnog bekijken.

  Lees verder

  Upgrade Stelsel Registratie 8.2

  20 december 2016

  In de afgelopen maanden heeft Vicrea hard gewerkt aan Stelsel registratie versie 8.2, een belangrijke release welke als eerste onder de nieuwe service level agreement* wordt uitgeleverd. Dat betekent dat wijzigingen als gevolg van wet- en regelgeving inbegrepen zijn, maar bijvoorbeeld ook een belangrijke uitbreiding van de functionaliteit: ondersteuning voor multi tenancy.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron registratie

  Strippenkaart tegen 2013-tarief? Ja, dat kan

  20 december 2016

  Heeft ongetwijfeld gemerkt dat Vicrea deskundige en betrokken consultants in dienst heeft welke de ondersteuning voor u zo goed mogelijk verzorgen. Vicrea investeert veel in kennisdeling en ontwikkeling, echter de uurtarieven zijn sinds 2013 niet gewijzigd! Vanaf 1 januari 2017 zullen wij de uurtarieven beperkt aanpassen. Graag bieden wij u nog tot 31 december 2016 de mogelijkheid om voor het uurtarief uit 2013 (!) een strippenkaart af te nemen die het gehele jaar 2017 geldig is!

  Lees verder

  Lees meer over

  diensten, neuron integratie

  Amsterdam maakt optimaal gebruik van het Stelsel met Neuron WOZ

  14 december 2016

  Amsterdam heeft belangrijke stappen gezet in het optimaliseren van het beheer van de WOZ. Met het nieuwe beheersysteem, Neuron WOZ van Vicrea, sluit de WOZ beter aan op andere basisregistraties waardoor de kwaliteit van gegevens en uiteindelijk de dienstverlening verbetert. Bovendien is aansluiting op de landelijke voorziening nu mogelijk wat noodzakelijk is voor de wettelijke verplichting om de WOZ-waardes openbaar te maken.

  Lees verder

  Ook gemeente Maasdriel kiest voor multi tenant BAG

  14 november 2016

  De software gaan ze (samen met de gemeente Zaltbommel) onderbrengen bij de Gemeenschappelijke regeling Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard, in een multi-tenant variant.

  Door nieuwe taken voor overheden, krimpende budgetten en de toenemende mate van gegevensuitwisseling met externe organisaties zoeken steeds meer overheden de oplossing in samenwerkingsverbanden. Vanaf januari 2017 levert Vicrea al haar oplossingen volledig multi-tenant.

   

   

  Productreleasedag NIP, kon u er niet bij zijn?

  31 oktober 2016

  Op 27 oktober vond de product releasedag NIP plaats. Kon u er niet bij zijn? De presentaties zijn te vinden op V-create: informatie over de nieuwe release en de presentatie van Waternet over hun visie omtrent service en dienstverlening en de rol van het NIP hierbij.

  Save the date: de volgende product releasedag NIP staat gepland op 30 maart 2017.
  Ga naar www.v-create.nl.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron producten, NIP, producten

  Enthousiaste BAG-gebruikers in Den Haag

  27 september 2016

  Op 26 september 2016 vond in Den Haag de officiële afsluiting van het project WKPB / BAG plaats. Het feestelijke moment werd voorafgegaan door een presentatie over de BAG en het project. Na de presentatie volgde een enthousiaste demo van de nieuwe applicatie, Neuron BAG. De gebruikers zijn zeer positief over het gebruik en de mogelijkheden.Tijdens de demo kwam duidelijk naar voren het enthousiasme vandaan komt.

  Lees verder

  Nieuw! Neuron Navigator / WEBINAR

  22 september 2016

  Als uitbreiding op het Neuron Gegevensmagazijn heeft Vicrea 'Neuron Navigator' ontwikkeld: een webapplicatie waarin op Google-achtige wijze het Neuron Gegevensmagazijn kan worden doorzocht. Daarnaast kan de opgeslagen metadata worden bekeken en inzicht in het onderliggende datamodel worden verkregen. Wij laten u het graag zien: neem deel aan het webinar op 3 november!

  Lees verder