Nieuws

  Neuron Stroomlijn koppelt met Azure Active Directory

  11 november 2021

  Nu steeds meer klanten kiezen voor producten van Vicrea vanuit de Neuron Cloud komt ook de vraag vaker naar voren om Neuron Stroomlijn te kunnen koppelen met Active Directory vanuit Azure. Vanaf versie 22.1 is hiervoor ondersteuning ingebouwd naast de bestaande ondersteuning van Basic Authentication (gebruikersnaam/wachtwoord), Active Directory en ADFS..

  Lees verder

  Meer zoekingangen op het handelsregister via ESB HR Dataservice ++

  23 oktober 2021

  In Neuron ESB is het al langer mogelijk om het Handelsregister te bevragen via de HR-dataservice. Gebruik van deze service in combinatie met Neuron ESB zorgt ervoor dat afnemende applicaties door middel van de StUF-standaard vragen kunnen stellen en een antwoord terug kunnen krijgen. Zoeken is echter alleen mogelijk via een KvKnummer, Vestigingsnummer of RSIN..

  Lees verder

  NSR 21.4 release webinar

  20 oktober 2021

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Donderdag 04 november 2021 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 21.4 release doornemen. In het webinar bespreekt productowner (Roderick Duinker) de belangrijkste wijzigingen van het Neuron Stelsel Registratie versie 21.4. Verder wordt er vooruit gekeken naar de inhoud van de volgende releases.

  Lees verder

  Vooruitblik features Neuron Stelsel Registratie 22.1 release

  20 oktober 2021

  Alvast een vooruitblik op de nieuwe 22.1 release? Lees hier de de features..

  Lees verder

  Vooruitblik features Neuron Integratie Platform 22.1 release

  20 oktober 2021

  Alvast een vooruitblik op de nieuwe 22.1 release? Lees hier de de features..

  Lees verder

  NIP 21.4 release webinar

  10 oktober 2021

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Maandag 1 november 2021 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 21.4 release doornemen. In het webinar bespreekt productowner (Marco Baars) de belangrijkste wijzigingen van het Neuron Integratie Platform en Neuron Stroomlijn versie 21.4. Verder wordt er vooruit gekeken naar de inhoud van de volgende releases.

  Lees verder

  Klankbordgroep Samenhangende Objecten Registratie (SOR)

  21 september 2021

  14 september is onze klankbordgroep voor de Samenhangende Objecten Registratie voor de tweede maal bij elkaar gekomen. Samen hebben we de inhoud van de objectenregistratie (conceptueel model) en de ICT architectuur voor de ‘centrale’ ICT voorzieningen besproken..

  Lees verder

  Bijdragen aan de doorontwikkeling van Vicrea-producten?

  21 september 2021

  Vicrea is zeer tevreden met het werken met koplopergroepen. Deelname aan koplopergroepen stelt klanten in staat om direct feedback te geven op bepaalde ontwikkelingen. Wilt u ook bijdragen aan de doorontwikkeling van Vicrea-producten..

  Lees verder

  Neuron Integratie Platform 21.4 release overzicht

  21 september 2021

  Een overzicht van de 21.4 release? Lees hier het releaseoverzicht.

  Lees verder

  BAG Monitor aansluiting Soap-service

  20 september 2021

  Sinds release 21.2 is Neuron BAG Monitor in staat om BAG 2.0 bestanden te verwerken. Neuron BAG Monitor is een product dat wordt gebruikt om de BAG-gegevens vanuit de Landelijke Voorziening te vullen in bijvoorbeeld het Neuron Gegevensmagazijn. Vanaf versie 21.4 is het ook mogelijk om..

  Lees verder

  Vicrea Magazine

  Nieuwsarchief

  Neuron Stelsel Registratie 21.4 release overzicht

  21 september 2021

  Een overzicht van de 21.4 release? Lees hier het releaseoverzicht.

  Lees verder

  Brondocumenten BAG en koppelen van Neuron Stelsel Registratie met het Zaaksysteem

  20 juli 2021

  Elke wijziging van een gegeven in de BAG is gebaseerd op een brondocument. Op dit moment moeten de gegevens van het brondocument worden overgetypt bij het doorvoeren van de wijziging in de BAG. Dit kan slimmer en makkelijker door..

  Lees verder

  Neuron integratie Platform en Neuron Stroomlijn 21.2 release webinar

  19 april 2021

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Dinsdag 4 mei 2021 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe 21.2 release van het Neuron Integratie Platform en Neuron Stroomlijn doornemen.

  Lees verder

  Neuron stelsel registratie 21.2 release

  19 april 2021

  Heeft u zich al aangemeld voor het webinar? Dinsdag 6 mei 2021 gaan we live van 10:00 - 11:00 uur de nieuwe Neuron Stelsel Registratie 21.2 release doornemen.

  Lees verder

  FME Server use case - Data beschikbaar op je telefoon

  1 december 2020

  Onze consultants en trainers weten wat er allemaal mogelijk is met FME. Toch komt het er niet altijd van om elke functionaliteit in de praktijk toe te passen. Dus als je dan tijdens een training een de vraag krijgt om een functionaliteit te laten zien, die je zelf nooit gebruikt hebt, dan pak je het meteen op. In deze use case laten we zien hoe je een FME Server App op je telefoon laat draaien. 

  Helmoet de Zwijger
  Benodigde leestijd: 7 min

  Lees verder

  Vicrea ontzorgt bij WKPB Transitie

  19 november 2020

  Per 1 januari 2021 vindt er een wetswijziging plaats rondom de Wet Kenbaarheid Publiekrechtelijke Beperkingen (WKPB).  Waar de registratie WKPB en verwerking tot nu nog lokaal plaatsvond, zijn alle gemeenten verplicht hun registratie te verhuizen naar een landelijke database van het kadaster.

  In korte tijd hebben we een flink aantal gemeente geholpen bij een succesvolle WKPB transitie, waaronder ook gemeente Súdwest-Fryslân.

  Lees verder

  FME Kennissessie Grip op RDNAPTRANS™

  2 oktober 2020

  Vorige week vond er een zeer succesvolle online FME Kennissessie plaats met als thema Grip op RDNAPTRANS™. 

  Lees verder

  Regie over dataprocessen met FME Server

  17 september 2020

  Omdat FME zo veelzijdig is, is de kans groot dat u al aardig wat processen heeft lopen via FME. Misschien heeft u terugkerende taken ingepland of event driven workflows gecreëerd. Er gebeurt vervolgens ontzettend veel op de achtergrond. Maar hoe hou je nou grip op al deze processen?

  Niek Manders
  Benodigde leestijd: 3 min

   

  Lees verder

  FME Summer Classes

  25 juni 2020

  We mogen weer reizen, maar toch blijven veel mensen thuis deze zomer. Mooie kans om je kennis van FME bij te spijkeren met onze summer classes. 

  Lees verder

  Nieuw! FME Server REST API training

  25 juni 2020

  Vanaf nu geven wij ook de FME Server REST API trainingen. Tijdens deze training leert u wat de REST API is en leert u eigen webapplicaties te bouwen voor uw (interne) klant. Uw klanten kunnen hierdoor ook profiteren van de kracht van FME,  zonder dat er enige kennis van FME of directe toegang tot FME Server nodig is.

  Lees verder

  FME Server use case (Track & Trace voor procesketens)

  18 juni 2020

   

  Bij Vicrea werken onze ontwikkelaars continue aan het verbeteren van inzicht in processen die in de organisatie draaien. In deze use case een voorbeeld van een procesketen in FME Server die wordt uitgebreid met een “Track & Trace” functie voor complete proces via Twitter”

  Helmoet de Zwijger
  Benodigde leestijd: 7 min

  Lees verder