Nieuws

  Wist u dat u met het Neuron Gegevensmagazijn zelf API's kunt creëren?

  2 januari 2020

  Met het Neuron Gegevensmagazijn kunt u de meest gebruikte basisregistraties beschikbaarstellen als API. Zo hebben wij de RSGB-Bevragingen in API-formaat beschikbaar. Het is met Neuron Gegevensmagazijn daarnaast ook mogelijk om uw eigen registraties als API in restJSON formaat beschikbaar te stellen.

  Lees verder

  FME binnen het Sociaal Domein

  9 december 2019

  Tijdens de FME Kennis Sessie Sociaal Domein heeft Ferdy Brouwer van MGR Rijk van Nijmegen middels een live demo de data stromen van het Sociaal Domein van gemeente Nijmegen laten zien. 

  Lees verder

  Vicrea Magazine

  Nieuwsarchief

  Hoe gebruikt gemeente Pijnacker Nootdorp Stroomlijn?

  9 december 2019

  Bij gemeente Pijnacker Nootdorp wordt Stroomlijn gebruikt als interne viewer. De medewerkers weten steeds beter hun weg te vinden binnen de applicatie. Voor de belangrijkste interne processen, voor bijvoorbeeld de WOZ, is alle relevante informatie snel beschikbaar en makkelijk vindbaar. Momenteel worden de kernvastgoedlaag en de Kadasterlaag in combinatie met luchtfoto en Streetsmart veel gebruikt voor de koppeling BAG/WOZ.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron stroomlijn

  Webinar Neuron Stroomlijn: roadmap 2020

  9 december 2019

  De gebruikersbijeenkomst Neuron Stroomlijn stond in het teken van het inventariseren van wensen en prioriteiten voor de roadmap 2020. Kon u er niet bij zijn? Neem dan deel aan het webinar op donderdag 19 december om 09.30. Marco Baars licht alles nogmaals toe en u kunt vragen stellen en uw input leveren. 

  Meld u vandaag nog aan!

  Lees verder

  Hoe gebruikt gemeente Haarlem Stroomlijn?

  8 november 2019

  Overzichtelijke en betrouwbare informatie is van essentieel belang. Een applicatie waarmee je eenvoudig die gegevens integraal oproept is dan heel handig. Neuron Stroomlijn is daar de tool voor en bijzonder veelzijdig. Dat maakt dan ook dat veel organisaties op verschillende wijze gebruikmaken van de mogelijkheden.  
  Gemeente Haarlem licht toe hoe zij Neuron Stroomlijn gebruiken.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron stroomlijn

  NLCS Transformer

  22 oktober 2019

  Vanuit de NSR-gebruikersgroep hebben we vernomen dat er behoefte is aan een mogelijkheid om vanuit de BGT een extract te kunnen maken die voldoet aan de NLCS richtlijnen. Vicrea kan hier een applicatie voor ontwikkelen die dit mogelijk maakt.

  Lees verder

  Neuron en FME

  22 oktober 2019

  Bekijk hier de mogelijkheden met Neuron en FME.

  Lees verder

  Scanauto inzetten met behulp van FME

  21 oktober 2019

  De tijd van eindeloos het parkeerterrein afstruinen is voorbij voor de parkeerwachters. Parkeerbeheer Bergen op Zoom heeft met behulp van FME haar parkeerbeheer efficiënter ingericht. Het parkeergebied wordt nu meerdere keren per dag met één druk op de knop nagekeken, terwijl voorheen het controleren van het hele gebied slechts één keer per dag mogelijk was. Benieuwd op welke wijze dit is gerealiseerd?

  Lees verder

  Lees meer over

  fme

  Terugblik klantendag Vicrea Stroomlijn

  10 oktober 2019

  Lees verder

  BAG 2.0, het is zover!

  16 augustus 2019

  Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat Vicrea er klaar voor is om uw Neuron-applicatie(s) gereed te maken voor BAG 2.0. Door uw Neuron product te upgraden naar versie 19.1 beschikt u over het aangepaste datamodel BAG 2.0. Wist u dat al veel Neuron-gebruikers al over zijn naar BAG 2.0?
  Zorg dat ook voor uw organisatie alles op tijd geregeld is!

  Lees hoe wij deze overgang faciliteren en hoe wij de implementaties organiseren. 

  Lees verder

  Algemene storing Kadaster

  8 augustus 2019

  Op dit moment heeft het Kadaster te maken met een landelijke storing. Hierdoor zijn de Landelijke Voorzieningen en PDOK niet bereikbaar. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar het nieuwsitem op ons selfserviceportal.

    

  Lees verder

  Nieuw bij Vicrea in het FME-team: Arnold van der Herberg

  19 juli 2019

  Nieuw bij Vicrea in het FME-team: Arnold van der Herberg, lead consultant FME. Arnold stelt zich voor.

  Lees verder

  Lees meer over

  fme

  Handig! Tool voor bulkmutatie gebruiksoppervlakte BAG (i.v.m. gewijzigde NEN 2580)

  19 juli 2019

  De NEN 2580-richtlijnen wijzigen. Gemeenten moeten van alle woningen de gebruiksoppervlakte registreren en controleren om woningen op basis van gebruiksoppervlakte te kunnen laten taxeren. Hieronder vallen ook de woningen die in eigendom zijn bij woningcorporaties. Zowel gemeenten als woningcorporaties zijn dus bezig met het grootschalig opnemen en controleren van gebruiksoppervlakten.

  Lees verder

  Lees meer over

  neuron bag, neuron registratie