Neuron BAG en Vris in productie bij gemeente Best

28 september 2018

In april van dit jaar koos de gemeente Best na een intensieve selectieprocedure de combinatie VRiS (Tog Nederland) en Neuron (Vicrea) voor de uitvoering van de WOZ, Heffen, Innen en de BAG. Een slimme cloud-oplossing die nu in productie is en waar medewerkers naar volle tevredenheid mee werken. 

Conform plan van aanpak hebben de betrokken partijen hard gewerkt om een goed resultaat neer te zetten: een ge├»ntegreerde oplossing, De VRis - Neuron combinatie. Het registratieproces zal voor de gemeente soepeler verlopen, de kwaliteit van de gegevens neemt toe en beheerders ervaren een hoge gebruiksvriendelijkheid. 

Op 24 september jl. is gezamenlijk met alle betrokken partijen het heugelijke feit gevierd dat de applicaties VRiS en Neuron inclusief de benodigde koppelingen in productie zijn genomen en via Neuron is aangesloten op de Landelijke Voorzieningen. 

Voor een soepel functionerende afdeling tegen lagere uitvoeringskosten en verhoging van de kwaliteit

Langs deze weg bedanken wij de medewerkers van de gemeente Best nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen en voor de prettige en constructieve samenwerking in de afgelopen maanden. Wij wensen hen veel werkplezier toe met onze beide applicaties!

Lees hier meer over de Neuron VRis oplossing

 

Deel dit artikel

Lees meer over

neuron bag, producten, registratie