Neuron Brondocumenten

 
 
 

Neuron Brondocumenten

Voorkom knip-en plakwerk

Voor elke mutatie die de BAG-beheerder in de BAG doorvoert is een brondocument nodig. In artikel 7 van de Wet BAG staat een opsomming van documenten die bij wet zijn aangewezen als brondocument. Een brondocument wordt gebruikt voor onder andere het verlenen van een omgevingsvergunning, een huisnummerbesluit of een melding van een start bouw.

Met het opstellen van een brondocument is een BAG-beheerder veel tijd kwijt. Bij een gemiddelde van 150 brondocumenten per jaar, besteedt een BAG-beheerder meer dan een week per jaar aan het opstellen van brondocumenten. Daarbij wordt er vaak gewisseld tussen verschillende systemen. De BAG-beheerder heeft Neuron BAG openstaan voor het doorvoeren van de wijziging in de BAG en gebruikt Word voor het opstellen van het document.

Wij zorgen ervoor dat je

Niet hoeft te wisselen tussen verschillende systemen
40 uur werk per jaar bespaart
Makkelijk werkzaamheden kan overnemen van een collega
Geen fouten maakt door het automatisch genereren
Nooit meer vergeet een brondocument aan te maken
Brondocument altijd compleet is en voldoet aan de gestelde eisen
 
Hoe ziet het eruit?

Hoe ziet het eruit?

De Module Brondocumenten opent eenvoudig vanuit het hoofdscherm van Neuron BAG. In de Module Brondocumenten zitten een aantal functionaliteiten, zo is het mogelijk een zaak aan te maken en te sluiten. Daarnaast is het mogelijk per zaak een brondocument te genereren of andere documenten die betrekking hebben tot de mutatie aan de zaak toe te voegen. Bekijk de video om een indruk te krijgen van Neuron Brondocumenten.

Bekijk video

 
 
Om een goed brondocument in elkaar te zetten, ben je bezig met heel veel knippen en plakken. Je vergeet nog wel eens wat of je maakt her en der een foutje als je niet oppast.
– Edwin Jongejan – Gemeente Assen
 
 
 

Neem contact op

Heb je een vraag over het Neuron Brondocumenten? Vul het onderstaande formulier in. We nemen je bericht dan zo spoedig mogelijk in behandeling.

Neuron Brondocumenten
Jochem Blom

Accountmanager

 
 

Nieuws per e-mail

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.

Nieuwsbrief inschrijving