4 september 2023

Gemeente Breda kiest voor Neuron Geo Cloud

Geweldig nieuws! De gemeente Breda heeft gekozen voor onze bewezen BAG & WOZ in de Neuron Geo Cloud. Afgelopen maanden is de nieuwe cloud oplossing ingevoerd en de gemeente Breda is zeer tevreden over de invoering “Het is volgens planning verlopen en de samenwerking verliep heel prettig”.

De gemeente Breda beheert duizenden Geo-objecten. Met de keuze voor de Neuron Geo Cloud profiteert ze direct van de voordelen van de geïntegreerde bijhouding en het werken vanuit de cloud. Door het

integreren van de beheerprocessen BAG & WOZ loopt de gemeente Breda voorop op de wens van vele gemeenten om objecten insamenhang te beheren en grip te houden op de WOZ objectafbakening en kenmerken.

Na een uitgebreide selectieprocedure sloot het aanbod van Vicrea het beste aan bij de wensen van de gemeente. Sterke punten zijn het integraal beheer van de Geobasisregistraties en een bewezen Geo Cloud waarin de kwaliteit van data centraal staat.

 

 
Ook geïnteresseerd?

Ook geïnteresseerd?

Ben je ook geïnteresseerd in betere kwaliteit geo data en efficiency voordelen voor het bijhouden van objectinformatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button!

Contact

 
 
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in nieuwsberichten, samenwerkingen en aankomende relevante evenementen.